Ban tổ chức

PHÂN BAN KỸ THUẬT - TECHNICAL SESSION

Bạn đánh giá: 1 / 5

Ngôi sao có hiệu lựcNgôi sao không hiệu lựcNgôi sao không hiệu lựcNgôi sao không hiệu lựcNgôi sao không hiệu lực
 

Phân tích, kiểm soát chất lượng và truy xuất nguồn gốc thực phẩm

Thời gian: 13h30-17h00 ngày 14 tháng 10 năm 2022

Địa điểm: Hotel du Parc, 84 Trần Nhân Tông

Thời gian

Nội dung

13.30 - 13.50

1. Estimation of vegetable freshness by visible and near-infrared spectroscopy with the assistance of NMR metabolomics analysis

Mizuki Tsuta, Xinyue Li, Manato Ohishi, Megumu Takahashi, Takashi Watanabe, Saki Matsumoto, Nobutaka Nakamura and Yasuyo Sekiyama

13.50 - 14.10

2. Salt origin and their saltiness: a time-intensity sensory characterization

Nguyen Huu Lan, Nguyen Thi Ngoc Huong, Pham Huu Thinh, Doan Ngoc Thuc Trinh, Lai Quoc Dat, Nguyen Hoang Dung

14.10 - 14.30

3. Development of healthy products based on fresh cheeses adapted for market in Vietnam and the Czech Republic

Veronika Legarová

14.30 – 14.50

4. Pathway evolution and engineering of procaryote: from anaerobic strain engineering to industrial biotechnology applications

Isabelle MEYNIAL

14.50 – 15.10

Thảo luận

15.10 - 15.30

GIẢI LAO VÀ PHÂN BAN POSTER      

15.30 - 15.50

5. Hydrolysis glycoside phytoestrogens of the extract from soy germ: A comprehensive study

Le Minh Chau, Do Thi Hoa Vien, Ho Phu Ha

15.50 - 16.10

6. Ứng dụng bigdata trong xác thực nguồn gốc hạt tiêu

Lê Tuấn Phúc và cộng sự

16.10 - 16.30

7. ID 17252 - High gravity enzymatic hydrolysis of non-gelatinized starch from black-purple rice

Huong Do Thi Thanh, Tien–Thanh Nguyen

16.30 – 16.50

8. ID 16310 Factors influencing the survivability of Tetragenococcus halophilus CH6-2 in the spray-drying process

Nguyen Trung Thanh, Vu Thi Kieu Oanh, Le Thanh Ha

16.50 – 17.00

Thảo luận và Bế mạc