Phân tích, kiểm soát chất lượng và truy xuất nguồn gốc thực phẩm
Thời gian: 13h30-17h00 ngày 14 tháng 10 năm 2022
Địa điểm: Hotel du Parc, 84 Trần Nhân Tông
Thời gian |
Nội dung |
13.30 - 13.50 |
1. Estimation of vegetable freshness by visible and near-infrared spectroscopy with the assistance of NMR metabolomics analysis Mizuki Tsuta, Xinyue Li, Manato Ohishi, Megumu Takahashi, Takashi Watanabe, Saki Matsumoto, Nobutaka Nakamura and Yasuyo Sekiyama |
13.50 - 14.10 |
2. Salt origin and their saltiness: a time-intensity sensory characterization Nguyen Huu Lan, Nguyen Thi Ngoc Huong, Pham Huu Thinh, Doan Ngoc Thuc Trinh, Lai Quoc Dat, Nguyen Hoang Dung |
14.10 - 14.30 |
3. Development of healthy products based on fresh cheeses adapted for market in Vietnam and the Czech Republic Veronika Legarová |
14.30 – 14.50 |
4. Pathway evolution and engineering of procaryote: from anaerobic strain engineering to industrial biotechnology applications Isabelle MEYNIAL |
14.50 – 15.10 |
Thảo luận |
15.10 - 15.30 |
GIẢI LAO VÀ PHÂN BAN POSTER |
15.30 - 15.50 |
5. Hydrolysis glycoside phytoestrogens of the extract from soy germ: A comprehensive study Le Minh Chau, Do Thi Hoa Vien, Ho Phu Ha |
15.50 - 16.10 |
6. Ứng dụng bigdata trong xác thực nguồn gốc hạt tiêu Lê Tuấn Phúc và cộng sự |
16.10 - 16.30 |
7. ID 17252 - High gravity enzymatic hydrolysis of non-gelatinized starch from black-purple rice Huong Do Thi Thanh, Tien–Thanh Nguyen |
16.30 – 16.50 |
8. ID 16310 Factors influencing the survivability of Tetragenococcus halophilus CH6-2 in the spray-drying process Nguyen Trung Thanh, Vu Thi Kieu Oanh, Le Thanh Ha |
16.50 – 17.00 |
Thảo luận và Bế mạc |